tiistai 2. marraskuuta 2010

Suunniteltu /= toteutettu

Niin. Ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä eli teesi tuli todistettua. Influenssarokotus jäi tältä erää ottamatta, koska olin merkinnyt sen kalenteriini väärälle päivälle. Kellonaika ja paikka kyllä sinänsä täsmäsivät. Positiivisen lähestymiskulman tähän mokaan tuo se, että ei sitten tarvinnut illalla kärvistellä kuumehöyryissä tai kykenemättömänä liikuttamaan piikitettyä kättä. Mukavaa toki sekin.

Kotiin ehdin viiden jälkeen ja koska kuudeksi kutsutut sukulaiseni eivät perinteisesti ole koskaan myöhässä edes sitä akateemista varttia, kokkaussuunnitelma muuntui sienipiirakasta...ööh...sienimunakkaaseen. Todella kivasti sopii salaatin kylkeen, right?

Äiti oli saanut (kertomansa perusteella kirousten ja sadattelujen tukemana) ommeltua Vallilan Saanko luvan -kankaasta verhot valmiiksi, joten saimme vierailun kylkiäisenä lisäväriä makkariin. En uskaltane mainita käsityöuhrauksen tehneelle äidille, että samasta kankaasta tehtyjä verhoja saa näemmä valmisverhoinakin Netraudasta  ja Kodin1:stä. Ompeluun käytetyt kirosanat ja kankaaseen käytetty euromäärä eivät tosin menneet hukkaan, sillä valmisverhojen pituus on meille liian lyhyt.

Sukulaisvierailuissa määrä ei korvaa laatua, joten vanhemmat ja isovanhemmat poistuivat luotamme tehokkaan puolitoistatuntisen päätteeksi. Sen jälkeen pakkasimme itsemme autoon ja hurautimme kaveripariskunnan luo - jonkinlaisen kommunikaatiosolmun seurauksena illalle oli siis tuplabuukkaus - ja vietimme siellä leppoisan illan.  

Lauantaina totesin sen ehkä aika itsestäänselvän seikan, että kirjamessuille ei kannata mennä a) lauantaina b) kiireessä tai c) painava treenikassi olalla. Väenpaljous ärsytti, eikä kirjoja jaksanut edes penkoa; mukaan tarttui vain ruokapuolelta purkki kahvipapuja.

Kampaajakäynnin jälkeen olin suuntaamassa Kampista Stupidoon, mutta eksyin matkalla Primaveraan (mukaan tarttui Pantonen metallirasia), minkä jälkeen piipahdin myös Day:ssä. (mukaan tarttui tuikitarpeellisia tavaroita eli setti heijastimia ja pyykkikassi). Tässä vaiheessa otin kiitollisena vastaan puolisoni tarjouksen heittää minut Itikseen salille, joten musiikilliset heräteostokset jäivät tekemättä.

Sunnuntaiaamun kirpputorikaaoksesta raportoin jo aiemmin. Myös loppuviikolla siivottu kämppä on saatettu takaisiin normaalin kaoottiseen tilaansa.

Uusi kuukausi, parempi elämä. Siitä on ainakin lähdettävä.

1 kommentti:

  1. Rouvahan on tuottelias! :) Monet hyvät hihitykset sai näin illan päätteeksi, eikä siis pelkästään väsymyksestä johtuen ;-)

    Oma uusi elämäni vol. XXV alkaa vasta vuoden alusta. Olen perinteinen.

    VastaaPoista