lauantai 13. marraskuuta 2010

Leppoisa lauantai

Rauhassa nautittu aamukahvi, tupla-annos suklaa-kookos-kaurapuuroa, taustalla soimassa ihana Fever Ray. Sen jälkeen puoliskon kanssa kaupunkikierrokselle ulkoiluttamaan uutta kameraa, joka on vielä melko koskemattomassa tilassa, kiitos pimeiden syysiltojen. Pieni tihku vaihtui reippaammaksi kuuroksi Sanomatalon kohdilla, joten tuli piipahdettua Rajala Pro Shopissa tarkastamassa kameralaukkutarjontaa. En tullut vakuuttuneeksi kuin siitä, etten ole pääasiallista kohderyhmää; tarjolla olevissa malleissa yhdistyivät lähinnä rujo ulkomuoto ja kalliit hinnat.

Seuraava looginen pysähdyspaikka oli Kiasman kauppa. Mukaan tarttui seinäkalenteri, kortteja ja Paola Suhosen perhosheijastin (jokohan niitä heijastimia olisi riittävästi hamstrattuna vai tarvitaanko täysi tusina?). Isänpäivälahja löytyi puolestaan ihanalta Eat & Joy maatilatorilta. Taidan keskittää sinne myös mahdolliset jouluostokset.  

Hiukopalaa poimimme pienestä ja sympaattisesta Nakista. Vege-hodari ei ollut kaikkein helpoin eikä varmasti terveellisin välipala nautittavaksi; puolet kurkkusalaatista jäi myös paperiin, mutta parempi siellä kuin sylissä. Latte oli kelpoa ja melko inhimillisen hintaista (3 €) verrattuna edellisenä iltana todistettuun shokkihinnoitteluun Enjoy it -kahvilassa; 4,40 € tuplalattesta tuntui hieman liioitellulta. Samoi kuusi euroa (!) marja-kaura-lassista koetteli kipukynnystä. Älyttömän hyvää, mutta sillä hinnalla odottaisin saavani juomani terästettynä...

Joka tapauksessa, marraskuussakin voi näemmä viettää leppoisan lauantai-iltapäivän kaupungilla (kunhan muistaa kumisaappaat ja tuulta pitävät vaatteet).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti