sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Lettuja ja samppanjaa

Vuosirenkaiden kertymistä täytyy toki juhlistaa, joten eilen kävin hakemassa (tyylikkäästi  posket hammaslääkärin jäljiltä puudutettuina; tiedä sitten, kuinka paljon kuolaa huomaamattani valui pitkin poskia) pullon kuplivaa Stockkan Alkosta. Suunnitelmallisuus nolla, joten mukaan tarttui sattumanvaraisesti valikoitu, tilausvalikoimaan kuuluva pullo, Joseph Perrier Cuvée Royale Brut:


Ensitunnelmat kuplajuomasta pelkiltään maistettuna ovat vähän valjut. Ihan kelpo suutuntuma, mutta ei sen enempää. Vähän vetinen ja mitätön maku, tuoksusta tulee mieleen siideri. Että niinku ihan kiva, raikas ja niin poispäin, mutta siihen se sitten jää. Helppo ja kiva piknik-juoma, mutta sellaisen nappaa kyllä mukaan huomattavasti edukkaamminkin. Hinta-laatu-suhteesta huutia siis.

Nooh, katsotaan miten juoma toimii improvisoitujen lettujen kanssa. Lisäkkeenä aamulla savustettua lohta (suoraan Suomen Turun saaristosta, kotiutui miehen mukana) ja sienikastiketta.

Nostamme maljan vain itsellemme, Suomen kansan Dance-äänestyksiin olen kovasti pettynyt. Hemmetti soikoon, selvästi heikoimmat lenkit suoraan jatkoon. Pfft, sanon minä, vaikka en (tietenkään) itse äänestänyt...

Kippis nyt kumminkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti