tiistai 26. lokakuuta 2010

Keikkakalenterin suunnittelua

Asun täällä hevon helv... tarkoitan siis, likellä Helsingin maantieteellistä keskipistettä, josta matkan tekeminen melkein minne tahansa ja milloin tahansa kestää enemmän kuin kärsimättömälle mielelle sopii (note to self: asuinpaikkaa valitessa EI kannata luottaa siihen, että uudelle asuinalueelle tuotetaan järkeviä julkisen liikenteen palveluita). Kun yhtälöön lisätään vahva taipumus väsähtämiseen ja paleluun, erilaisiin kulttuuritapahtumiin osallistuminen vaatii tiettyä suunnitelmallisuutta. Erityisesti kylmään ja pimeään vuodenaikaan. Ja erityisesti arkena tai sunnuntaina, kun on normaalien ärsykkeiden (väsymys, säätila, bussissa istumiseen liittyvä armoton v*tutus) lisäksi takaraivossa jyskyttämässä tieto siitä, kuinka tuskallista herääminen tulee  seuraavana aamuna olemaan.

Eikä se Tavastian lavaan nojaten tapahtuva kauneusunien ottaminen keikan aikana niin kovin mahtavaa ole, kuin ei myöskään pyörtyminen, missä myöskin olen joskus kunnostautunut. Alkoholilla ei osuutta asiaan.

Kun en kuitenkaan haluaisi hautautua tänne peltojen keskelle, jotain tarvitsisi keksiä. Yksinkertainen ratkaisu olisi käyttää keikkojen yhteydessä vapaapäiviä tai ainakin liukumaa. Ei ehkä tarvitsisi nukahdella kesken keikkaa (woohoo)... Kenties pystyisin myös hiljentämään sen äänen, joka stressaa ja kehottaa kiirehtimään kotiin heti keikan jälkeen tai julmina hetkinään, jättämään keikan kokonaan väliin. Lisäksi voisin ehkä antautua omalle mukavuudenhalulleni ja todeta, että ainakin arkikeikoilla voisi käydä autolla, joko omalla tai maksullisella. Kallis mutta hyvin yksinkertainen ratkaisu olisi tietenkin muuttaa kävelyetäisyydelle keskustasta, mutta se taas ei olisi paras mahdollinen ratkaisu ei-niin-kovin-urbaanin nelijalkaisen omistajalle. Ei sen puoleen, että varaakaan olisi...

Keikkakalenterissa on tällä hetkellä aika vähän buukkauksia ja niistäkin puolet puoliskon tekemiä:

Midlake
su 14.11. Tavastia

Marina and the Diamonds 
to 25.11. Tavastia (lippuja näyttäisi vielä olevan, vinkvink)

The National
to 3.3. Kultsa

ja sokerina pohjalla.... Roger Watersin The Wall -kiertueen keikka to 28.4.

Aika monta tilausta pidennetylle viikonlopulle näemmä.





 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti