sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Tammikuinen tuplaviikonloppu

Pidin loppiaisen kylkeen perjantaina saldovapaata, joten olen saanut nauttia ns. tuplaviikonlopusta. Kertakaikkiaan mainio katkaisuhoito työkiireisiin; neljä rauhassa nukuttua yötä, jumppailua ja salitreeniä, kampaajakäynti, shoppailua, suklaakakkua, jäätelöä ja sushia, pitkä iltakävely ystävän kanssa (juuri ennen Helsingin muodonmuutosta liukkauden ja vesitulvan tyyssijaksi), äidin synttärikaffet sekä tusinoittain selailtuja naistenlehtiä ja sisustuslehtiä.

Tuikitarpeelliset ostokset pitivät sisällään lämpimän pipon Gaudetesta (syy: päässä oleva reuhka kastui läpimäräksi räntäsateessa), levyjä Stupidosta (the Stance Brothersin "Kind Soul" päätyi äidin synttärilahjaksi; vanhempia on syytä sivistää - the Radio Deptin "Clingin to a Scheme" ja the Nationalin "High Violet" tulivat omaan käyttöön), Moleskinen muistikirjan (tällä on tarkoitus korvata ne sekalaiset muistiinpanovälineet, joita hajasijoitan ja hukkaan niin töissä kuin vapaa-ajalla), pari kynsilakkaa (epävirallinen uudenvuodenlupauksen toteuttamiseksi) sekä nahkahanskat ja paidan FilippaK:n alesta.

Kyllä nyt kelpaa, kunhan vielä saan siirrettyä musiikit iLuuriin ja muistikirjan mukaan laukkuun. Se vaan, että turhanpäiväisellä vapaa-ajalla on aikaa kehittää sekalaisia uusia (turhia) tarpeita. Muistin nimittäin taas, kuinka hitaaksi, meluisaksi ja kuumaksi sievä pieni läppärini on käynyt - akunkestolla nyt ei ole voinut leveillä koskaan. Kovalevyn eheytyksistä sun muista puoliblondin hallinnassa olevista apukeinoista ei ole paljoakaan apua, rakkineen suorituskyky on auttamatta alentunut. Näppärämpi ja kärsivällisempi toki yrittäisi korjata tilannetta nykyvehkeen puitteissa, mutta allekirjoittanut on alkanut katsella sillä silmällä uusia koneita. Harkitsen omppua, akunkesto ja lähipiirin hyvät kokemukset houkuttavat. Kiroilut Microsoftan ja erityisesti Vistan kanssa eivät nekään varsinaisesti vähennä motivaatiota kurkata aidan tuolle puolen, ipod nanoon ja iLuuriin ainakin olen tykästynyt.

Kasvaneesta kärsivällisyydestäni (heh...) kertoo, että kävin vain hiplaamassa 13 tuuman MacBook Prota. Keveämpi ja paria tuumaa pienempi Air sinänsä kiinnostaisi, mutta ei taida vielä suorituskyky ja akunkesto riittää - eikä  ulkoinen dvd-asema sekään innosta. Täytyy... harkita...

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti