lauantai 15. tammikuuta 2011

Palkkapäiväperjantai

Saimme eilen tyttöjen kanssa aikaiseksi pienen turinatuokion keskustassa, mikä on mainitsemisen arvoista - yleisempi suunta viime viikkoina (nooh, kuukausina) on ollut laahustaa työviikon päätteeksi suoraan neljän seinän sisään turvaan tuiskulta ja tuulelta. Julkisella paikalla tapaaminen - ellei sitten puhuta kuntosalista - on ollut kovin vähäistä. Ryhtiliike on siis tarpeen, ettei lähiöityminen käy niin ilmeiseksi.

Päivitystuokio ei tälläkään kertaa ollut kovin pitkä eikä perusteellinen, vaan lasillisella käyminen tosiaan tarkoitti yhtä lasillista. Väsymys painoi, samoin ajatus hikisistä salikamoista ja märästä pyyhkeestä muhimassa kassissa. Sosiaalisen kohtaamisemme fyysinen tilakaan varsinaisesti houkutellut laajamittaisempaan irtiottoon; istuimme Apollon vieressä olevassa kuppilassa, jossa on kohtuullisen mukavat sohvat, mutta estetiikka kaukana ja aivan onneton "ruokalista" (= vaihtoehtoina kuivakka toast tai pitsa). Mainittakoon tässä vahvoin alleviivauksin, että käväisin hakemassa bagelin Arnoldsilta (!), koska se tuntui selkeästi paremmalta vaihtoehdolta. Lisämiinus kehnosta musiikista. Siinä vaiheessa kun poistuimme paikalta taustalla soi American Idiot. Toista kertaa. 

Ajatus on toki tärkein ja seura mukavaa, ehkä sitten seuraavalla kerralla osaamme toimia suunnitelmallisemmin ja esimerkiksi varata pöydän jostain mukavasta paikasta. Siis sellaisesta, josta saa hyvää ruokaa ja jossa ei soi Radio Rock / NRJ... Tässä iässä on aika laittaa asiat tärkeysjärjestykseen - skumppalasin halpa hinta on toissijainen juttu. Julkilausutun maininnan sai Fredalla oleva Sushibar + wine, sinne varmasti jaksaisi puskea sushinkiilto silmissä säässä kuin säässä.

Kotimatkaan sisältyi kiepahdus Ruohonjuuressa. Vihreän kosmetiikan mansikkainen vartalovoi (huom. tuote todellakin tuoksuu siltä miltä lupaakin), S.A.V.E:n rentouttava suihkugeeli sekä Clipperin ja Yogin teet toivat lisäarvoa vähemmän railakkaaseen iltaani. Seuraava harppaus aikuisen elämään tapahtui jo tänään, kun menin pumppitunnin sijaan... pilatekseen. Ja pidin siitä. Hui. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti