lauantai 30. heinäkuuta 2011

Rumankaunista kaupunkimaisemaa Kalasatamassa

Torstaina Helsingissä ukkosti hyvän tovin, mutta iltapäivällä kaupunkipartio uskaltautui salikeikan jälkeen ulkoilmaan, tosin vähemmän reipashenkisesti autokyydin turvin. Yritimme ensin haeskella avointa kahvilaa Suvilahdesta (Ravintola Lämpö oli jo kiinni), sen jälkeen Kalasataman konttiaukiolta. Tältäkään osin onni ei ollut myötä, vaan Ihana Kahvila oli tulkinnut säätilanteen kielteisemmin kuin me eli säävaraus piti. Tulipa kuitenkin käpöteltyä Kalasataman rantareittiä ja todistettua rumankaunista kaupunkimaisemaa lämpimässä kesäsäässä, seuraavassa muutama pokkariräpsy matkan varrelta.

Graffitiseinien ja muulle ilmaisulle varattujen seinien antia:








  Tässä vaiheessa näytti vielä lupaavalta kahvituksen suhteen...


...mutta pettymysten pettymys, kun totuus eli suljettu kontti paljastui rannasta:


Paremmalla säällä varmasti mainio paikka kahvikupposen nauttimiseen, voi vaikka kaukokannustaa Mustasaaressa lenkkeileviä ihmisiä tai tiirailla veneitä.



Sivussa toki avautuu myös esteettömät näkymät helsinkiläisen arkkitehtuurin helmeen, Merihakaan. Ja kaikenlaista pientä pintaremppaa vaativaa kunnostusproggista näytti myös olevan meneillään:



Nettitutkailun perusteella Kalasataman väliaika näyttäisi tarjoavan kahvin ja pullan lisäksi kaikenlaista muuta kivaa, täytyy yrittää osua paikalle paremmalla onnella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti