lauantai 11. joulukuuta 2010

Lushista (henkistä) lievitystä lumikaaokseen

En onnistunut kuluneella viikolla lyhentämään työaikasaldoa aivan suunnitellulla tavalla, vaikka luminen säätila teki parhaansa edistääkseen tavoitteen toteutumista - työmatkoihin kuluva aika tuplaantui ja kahtena aamuna puoli kymmeneltä päättyvä aamuliukuma teki liian tiukkaa. Koska itsetuntemukseni pitää minut poissa ratista näillä keleillä ja koska julkinen liikenne on myös ollut jokseenkin epäluotettava kumppani, jumppakäynnit ovat tällä viikolla jääneet yhteen kertaan - huomenna toivottavasti toinen keikka. Olen antanut säälle periksi myös siinä suhteessa, että olen piipahtanut ladulla vain kerran ja sekin kerta jäi lyhyeksi, kun kantapää alkoi kiukutella.

Wii fit hieman helpottaa lumella saarretun liikkujan ahdistusta, mutta tällä viikolla oli jo pakko ottaa kovemman luokan mielialanpiristäjät käyttöön. Toisin sanoen marssin eilen töiden jälkeen Citykäytävän huumaavalta tuoksuvaan Lushiin hakemaan itselleni jotain mukavaa.

Mukaan tarttui pieniä "välttämättömyyksiä". Miten olenkaan voinut elää ilman sokerista minttusuklaa-huulikuorintaa, jonka voi syödä? Tai kuinka jalkani ovat selvinneet pakkasista ilman piparintuoksuista voidetta, jonka luvataan myös lämmittävän koipia? Ehkä astetta todellisempaan tarpeeseen tuli kiinteä mausteshampoopala, joka toimii hyvin reissussa (jos rehellisiä ollaan, niin tokihan valitsin senkin tuoksun perusteella). Näillä kun itseään hoitaa, eivät vaivaa paukkupakkaset, lumisade ja auraamattomat tiet!
Lisätukena taistelussa talviahdistusta vastaan käytettäköön kasmirhuiveja, villasukkia, huolella haudutettua teetä, tummaa suklaata, kuivattuja mansikoita sekä eilen hankittuja Wondersin talvisaappaita, jotka ovat ihanan pehmeät ja lämpimät.  

Mint Julips
Helping feet
new hair

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti