lauantai 26. helmikuuta 2011

Pâtisserie & Chocolatier Mayra

Kohtuullisen sapekkaissa tunnelmissa kulunut työviikko muuttui viikonlopun alkaessa mukavammaksi, kun puolisoni kävi asioimassa Chocolatier Mayrassa. Mayra tarjoaa niin käsin tehtyjä konvehteja ja suklaita kuin myös kohtuullisen laajan valikoiman konditoriatuotteta. Ennalta viisas puolisoni oli tilannut sieltä meille Inari-nimisen karpalo-valkosuklaamoussekakun, joita nautimme eilen kuplajuoman kera. Mukaan oli tarttunut lisäksi levy inkivääri-valkosuklaata.


10 hengen kakku kustantaa 22 euroa, ei kohtuuton hinta käsityönä ja aidoista raaka-aineista tehdylle kakulle. Karpalo ja valkosuklaa muodostavat hekumallisen kumppanuussuhteen, mutta sokerikakkupohja on mielestäni kyllä turha kolmas pyörä; olisin mieluummin nauttinut päälliset esim. keksipohjan tai tummalla suklaalla maustetun kakkupohjan päältä.

Mayra sijaitsee Haagassa Orapihlajatiellä ja järjestää myös suklaa-tastingejä. Tämä taas herättää minussa katkeria muistoja, sillä olen kerran sellaiseen ilmoittautunut, mutta menin sairastumaan kriittisellä hetkellä. Ilmeisesti tuotteet tekivät tastingissä hyvin kauppansa, sillä minulle - influenssan kourissa ensimmäistä kertaa aikuisiällä kärsineelle ihmisrauniolle - ei tuotu sieltä doggy bag -tuomisia. Tästä on varmaan jo kolme vuotta kulunut, mutta muistot säilyvät! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti