sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Vege-brunssilla Artesanassa

Jatkoimme viime sunnuntaina Pasificon notkuvien pöytien ääressä avattua brunssikautta pienemmän mittakaavan vege-brunssilla Artesanassa. Pasificon valikoima oli laaja ja osin aika raskas, joten se toimi kohdallani tolkuttoman ähkyn tuojana (tyyliin Ruotsin laivan buffa), nyt lähestyminen oli maltillisempi ja varsin nautinnollinen. Brunssin teemana oli Venäjä ja tarjolla lämpiminä vaihtoehtoina mm. blinipannaria, sienimuhennosta ja linssejä hapankaalissa. Erityisesti viimeksi mainittu oli positiivinen yllätys, en ole suuri hapankaalin ystävä. 

Edellinen kerta samassa paikassa ei mennyt ihan nappiin, mutta nyt ei ollut omassa olotilassa eikä tarjoiluissa vikaa. Valikoima ei ollut älyttömän laaja eivätkä ruoat raskaita, joten jaksoin maistaa melkein kaikkea tarjolla olevaa.  Kaikki oli tuoretta ja suurin osa itse tehdyn oloista - ei purkkikamaa, kuten edellisellä kerralla ns. a la carte -listan kanssa tuntui olevan. Purkista tuli lähinnä soijajugurttia, jota olisi ollut tarjolla kolmea makua. Toki voi olla, että esim. krapula-aamuun toimisi paremmin Pasificon perinteisempi ja edullinen brunssi nakkeineen ja munakokkeleineen.

Plussaa maukkaiden tarjoilujen lisäksi myös pienen paikan rauhallisesta meiningistä. Tämä maksoi 16 €, kun Pasificossa setti irtosi kympillä. Pasificossa tosin paremmat musat ja enemmän tilaa. Aamulla tuli lisäksi napattua Kulmavuorenkadun Café Köket delistä kaffe ja täytetty ruisleipä mukaan. Hyviä nekin ja paikka todella söpö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti