maanantai 7. maaliskuuta 2011

Hyvien hetkien hypetystä

Vaikka viime viikon ainoa blogaus olikin varsin negatiivissävytteinen, viikon fiilissaldo kokonaisuutena oli onneksi paljon positiivisempi. Töissä nyt oli tavallisen hektistä ja treenaaminenkin jäi liian vähille, mutta muuta mukavaa sentään tuli tehtyä, joten kirjataan nyt jälkikäteen tasapuolisuuden nimissä niitäkin muistiin.

Torstaina hohtokeilailu työkavereiden kanssa jäi kiireen takia väliin. Positiivinen lähestymistapa asiaan lienee todeta, että kynnet säilyivät tästä syystä ehjinä; harrastustoiminta oli kuulemma erittäin raskasta nimenomaan kynsien hyvinvoinnin kannalta. Lisäksi ehdin kuin ehdinkin porukan mukaan syömään ja siitä suoraan puoliskon kanssa ah-niin-ihanalle The Nationalin  keikalle Kultsalle. Tässä linkki set listiin,  joka todentanee keikan monipuolisuudesta ja pituudesta jotain.

Kultsalle saapuessani vähän kyllä marisin, kun huomasimme, että artistin on ilmoitettu saapuvan stagelle vasta 22:15. Hävytön aikataulu arkipäiväkeikalle. Pelkäsin kuukahtavani väsymyksestä kesken kaiken - ei olisi ollut ensimmäinen kerta. Olen nukkunut muun muassa Tavastian lavaan ja puoliskoon nojaillen, kun Von Hertzen Brothers maalaili sävelmaisemia liian rauhalliseen sävyyn. Sama taisi toistua Hartwall-areenalla, jossa samainen yhtye oli lämppäämässä muistaakseni Neil Youngia. Sori pojat. Niilo kyllä piti allekirjoittaneen hereillä. Korostettakoon tässä välissä, että alkoholilla ei ole ollut osuutta näihin kuukahduksiin.

Sivupoluilta takaisin Nationalin pariin. Fiilis keikalla oli mahtava ja väsymys oli sen myötä väistyvä. Harmittaa lähinnä se, että tuli oltua rehellisiä ja parkkeerattua niille itselle markkeeratuille istumapaikoille, vaikka olisi ollut mahdollista livahtaa piikkipaikoille lavan eteen. Kultsa tilana toimi yllättävän hyvin ja fiilis tosiaan ulottui (tylsille) istumapaikoillekin.

Perjantain fiilikset voikin skipata ja hypätä suoraan lauantaille, johon sisältyi leppoisaa kävelyä Seurasaaressa ja jäällä, salikäynti Salmisaaressa ja kasvispihvikokkailuja Uuden Mustan linssipihvireseptiä  mukaillen. Koostumus pihvissä aika bueno, mutta vaatii kylkiäiseksi kastikkeen, muuten on liian kuivaa. Chilillä maustettu  tomaattikastike toimi ainakin mainiosti. 

Sunnuntai starttasi kotoisalla skumppabrunssilla, minkä jälkeen ohjelmassa oli pientä sykähtelyä Kaapelitehtaalle Helsinki Vintage -tapahtumaan ja sieltä suoraan Tennariin tsekkaamaan Black Swan. Ensiksi mainitusta jäi selkeän positiivinen fiilis, vaikka homma tulikin juostua läpi turhan kiireellä. Tunti ei ollut mitenkään riittävä aika koluta kaikkea, mutta minkäs teet.

Leffa taas jätti vähän ristiriitaiset fiilikset. Hienosti tehty elokuva kaikin puolin: kauhuleffamaiset efektit toimivat, visuaalisesti elokuva oli vakuuttava kokonaisuus ja Natalie näytteli pystinsä arvoisesti. Elokuvan juonenkuljetus ja hahmojen rakentaminen oli kuitenkin vähän liian alleviivaavaa, mikä alkoi ärsyttää.  Täytyy sulatella.

Elokuvan jälkeen palattiiin nopeasti päiväjärjestykseen Tärkeiden Asioiden pariin. Tämä piti sisällään shoppailut Ruohonjuuresta ja laskiaispullien leipomisen. Omnomnom, leivontaterapiaa.

Nyt nukkumaan ja kohti uutta kevätaamua. Tilulii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti